Visa info om cookies...
Topimage shadow

Västervik

Metall-, trä-, montering- och förpackningsindustri

Metallindustri
I vår metallverkstad har vi en modern maskinpark som omfattar allt från manuella maskiner till CNC-styrda bearbetningsmaskiner, för att klara av allt från enkel tillverkning till avancerad bearbetning. Vi tillverkar produkter där till exempel följande tillverkningsmetoder ingår: bockning av både rör och plåt, svetsning med MMA, TIG och MIG/MAG samt excenterpressning. Vi har erfarenhet av flertalet material som stål, aluminium, mässing och rostfritt. Vår produktion består bland annat av stålrörsmöbler, svetsade konstruktioner och maskinbearbetning av detaljer. Produktionen baseras på serietillverkning som kan utgöras av såväl korta som långa serier. Som extra resurs kan vi tillhandahålla montering och paketering av detaljer.

Läs här om vår fina lunchmöbel som vi tillverkar på A Västervik

 

Träindustri
Vår träverkstad innehåller en mångsidig maskinpark där vi tillverkar produkter av hög kvalitet. Produktionen består av exempelvis konsoler, bakbord, dryckesbackar, trälådor av olika slag, träleksaker, hyllor och hyllplan. I vår produktion arbetar vi i huvudsak med furu, gran, ek och björk i snickerikvalitet.

 

Montering och förpackning
Vi har en monterings- och förpackningsverkstad som sysselsätter cirka 45 klienter. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens behov och kan även erbjuda lagerhållning av produkter. Kom med färdiga lösningar eller låt oss hjälpa dig!

Kontaktpersoner Västervik

Anstalten Västervik Norra
Box 371
593 24 VÄSTERVIK

Besöksadress: Östra Parkvägen 1

Skicka e-post
KrimProd

Arve Hopen

601 80 Norrköping

Telefon: 072-712 91 30 

Skicka e-post till Arve Hopen

 

Hans Hedenfelt

601 80 Norrköping

Telefon: 072-203 25 97 

Skicka e-post till Hans Hedenfelt

 

 

Kontakter

Jens Åberg

601 80 Norrköping

Telefon: 070-826 12 23 

Skicka e-post till Jens Åberg

Tina Sirén

601 80 Norrköping

Telefon: 073-3166746

Skicka e-post till Tina Sirén

 

Anläggningar