Visa info om cookies...
shadow

Mekanisk industri

Bocka, nita, skära, fräsa, pressa, såga eller svetsa?
Glöm dyra investeringar. KrimProd har resurserna som kan sänka dina produktionskostnader.

Inom området Mekanisk industri har vi 12 verkstäder med olika inriktningar och möjligheter. Våra huvudinriktningar är plåtbearbetning, svetsning och skärande bearbetning. På några ställen har vi möjlighet till ytbehandling genom pulverlackering.

 

Vår produktion utförs i såväl enkla som avancerade maskiner. Vi kan hjälpa dig med såväl kortare serier som helhetslösningar i din produktion. 

Med moderna maskiner och kunniga arbetsledare klarar vi det mesta i produktionskedjan – från bearbetning av råmaterial till ytbehandling av färdig produkt.

 

Hur ser dina behov ut? Hos oss finns flexibiliteten att anpassa vår verksamhet efter kundernas önskemål. 500 bockade stålrör, 10 000 frästa spår eller kanske en komplicerad stålkonstruktion för serieproduktion. Vi är rustade för såväl stora som små uppdrag och långa som korta produktionsserier. 

I våra mekaniska verkstäder tillverkas bl a klädskåp av plåt, stålrörskonstruktioner för möbler och fotstödspaket till rullstolar.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du redan nu känner att du vill inleda ett samarbete med KrimProd.

 

Läs mer i vårt informationsblad !

KrimProd

Arve Hopen

601 80 Norrköping

Telefon: 072-712 91 30 

Skicka e-post till Arve Hopen

 

Hans Hedenfelt

601 80 Norrköping

Telefon: 072-203 25 97 

Skicka e-post till Hans Hedenfelt

 

 

Kontakter

Jukka Kenttämaa

601 80 Norrköping

Telefon: 070-898 88 06 

Skicka e-post till Jens Åberg

Tina Sirén

601 80 Norrköping

Telefon: 073-3166746

Skicka e-post till Tina Sirén

 

Anläggningar