Visa info om cookies...
shadow

Grafik- och tryckeritjänster

Från skiss till trycksak

KrimProd har resurserna som kan sänka dina produktionskostnader

Vi är ett tryckeri som klarar det mesta inom offset- och digitaltryck.

Är ni ett företag, förening eller en privatperson som är ute efter ett tryckeri som är konkurrenskraftigt och har korta leveranstider? Då har ni kommit rätt!

 

Vi trycker visitkort, brevpapper, kuvert, foldrar, broschyrer, korrespondenskort, vykort, affischer, produktblad, reklamblad, etiketter, etc.

 

På tryckerisidan använder vi tryckpressar av fabrikat Heidelberg vilket borgar för hög kvalitet och säker produktion. På den digitala sidan använder vi en Konica Minolta Bizhub som levererar utskrifter av god kvalitet.Vi klarar femfärgstryck på de flesta underlag i vår tempotryck-maskin. Vi trycker logotyper eller motiv på valfria reklamprodukter som hjälper dig att profilera ditt företag.

 

Utöver dessa maskiner har vi efterbehandlingsutrustning för olika funktioner som bigning/falsning, sortering, häftning, skärning, wirebindning och limblockning.

 

Både när det gäller digitaltryck och offsettryck kan vi använda pdf-filer om du har gjort dem helt "enligt konstens alla regler". Om du har ditt material i Word-filer eller gjort original i något annat program än sådant som används i tryckeribranschen så kan vi med stor sannolikhet hjälpa dig att anpassa materialet så att det går att använda som tryckunderlag.

 

Tveka inte! Kontakta oss idag !

 

Kontaktpersoner tryckeri

Region Nord

Anstalten Härnösand/Saltvik

 

Region Öst

Anstalten Skänninge

 

KrimProd

Arve Hopen

601 80 Norrköping

Telefon: 0727-12 91 30 

Skicka e-post till Arve Hopen

 

Hans Hedenfelt

601 80 Norrköping

Telefon: 0722-03 25 97 

Skicka e-post till Hans Hedenfelt

 

 

Kontakter

Jens Åberg

601 80 Norrköping

Telefon: 0708 26 12 23 

Skicka e-post till Jens Åberg

Bo Johansson

601 80 Norrköping

Telefon: 0703-73 02 01 

Skicka e-post till Bo Johansson

 

Anläggningar